A Dedicated Family of Chefs

We’ve been creating delicious food for over 35 years

De zaakvoerder

In 2002, toen de Euro zijn intrede deed en iedereen zich moest aanpassen, besloot ook ik een grote ommekeer te maken – na jaren als tandarts actief te zijn geweest –  en een droom te realiseren:

De overname van een sinds 1953 bestaande horecazaak – destijds bekend als de “Spotvogel” en daarna als de “Specht”.

Aanvankelijk was het de bedoeling enkel snelle hapjes te serveren.  Mede dank zij de uitzonderlijk gunstige ligging van het pand – groeide het echter al snel uit tot een druk bezochte brasserie, waar met lekker eten de honger gestild kan worden, ook met uitgebreide drankenkaart de dorst gelest kan worden.

Vele medewerkers van  het eerste uur zijn nog steeds actief, en wij werken als team aan een constante verbetering van onze zaak.

Het hoeft geen betoog dat ik geen seconde spijt heb van de drastische ommezwaai van destijds!

Mijn team en ik heten jullie dan ook ‘waanzinnig’ welkom in Brasserie De Specht en doen er alles aan om uw bezoek een ware belevenis te maken.

GST_9967